tiistai 14. helmikuuta 2017

Rouheinen sämpyläsydän, bread roll heart



Alkuperäinen ohje löytyy "Sunnuntai Rouheinen sämpyläjauho" -pussin kyljestä. Meillä resepti on muuntunut seuraavanlaiseksi:

Rouheiset sämpylät

5dl vettä
2tl suolaa
2rkl ruokokidesokeria
1pss kuivahiivaa
9dl Sunnuntai Rouheinen sämpyläjauhoa + hieman lisää alustamiseen
1dl juoksevaa margariinia

Sekoita lämmin vesi, suola ja sokeri. Vispilöi joukkoon hiiva ja osa jauhoista. Sekoita loput jauhot taikinaan lusikalla ja kädellä alustaen. Lisää margariini noin jauhojen puolessa välissä. Kohota, leivo sämpylät ja kohota lisää. Paista 225 asteessa 12min.


Teimme taikinan tuplana, joten sitä riitti myös tavallisiin sämpylöihin.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)