tiistai 18. huhtikuuta 2017

Kinuskisuklaakakku, caramel chocolate cake

Leivoin kinuskisuklaakakun Emma Iivanaisen Emman makea joulu -kirjan ohjeella (s.137). Ohjeesta poiketen paistoin suklaakakkupohjan halkaisijaltaan n. 30cm kakkuvuoassa, joten kakku oli matalampi ja täytettä ja kuorrutetta meni vähemmän. Makeasta nimestään huolimatta kakku ei ollut liian imelä. Suklaakakkupohjaan jäin itseasiassa kaipaamaan makeutta, sillä pohjassa on vain 2 tl vaniljasokeria eikä ollenkaan tavallista sokeria!


Tarjolla oli myös puolukkamuffinsseja kinuskikuorrutteella, joten pursotin niistä ylijäänyttä kinuskivaahtoa kakun päälle. Lisäksi koristeena Dr. Oetkerin suklaalehtiä ja pehmeitä kultahelmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)