torstai 2. toukokuuta 2019

Ananaskeikauskakku, pineapple upside-down cake


Leivontavihkostani löytyy helppo ja nopea ohje keikauskakkuun. Ohjeen alkuperää en enää muista.

Keikauskakku

4dl vehnäjauhoja
2dl sokeria
2tl leivinjauhetta
2tl vanilliinisokeria (käytän itse vaniljasokeria)
2dl vettä
100g sulatettua margariinia (käytän juoksevaa margariinia)

Pohjalle:
1prk ananasmurskaa
pilkottuja punaisia kirsikoita
fariinisokeria

Voitele kakkuvuoka, leikkaa pohjalle leivinpaperia ja sipaise siihen rasvaa. Laita pohjalle valutettu ananasmurska, kirsikat ja ripottele päälle fariinisokeria.

Sekoita kuivat aineet, lisää vesi ja sitten margariini. Paista 180 asteessa 50min. Omassa uunissani paistan keikauskakkua alatasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)