Leivoin Runebergin torttuja tällä reseptillä. Omaa versiota kevensin vielä lisää.
Oma versio:
1 kokonainen kananmuna + kahdesta valkuaiset
1½ dl Siro-sokeria
1½ dl vehnäjauhoja
1 dl korppujauhoja
1 dl piparimuruja (4kpl Vanajan Perinteisiä Piparkakkuja)
1½ tl leivinjauhetta
1/4 tl kardemummaa
½ tl vaniljasokeria
1 tlk kevyt, laktoositon kermaviiliä
Kostutus:
Noin 1 dl vettä
1 rkl sokeria
Ekströms Mansikkainen
Päälle:
Vadelmahilloa
Sokerivesikuorrutetta (~ 1 dl tomusokeria + hiukan vettä ~ 2 rkl)
Valmistusohjeet voi katsoa alkuperäisestä ohjeesta, itse laitoin vadelmahillon valmiiden torttujen päälle.
(Täältä löytyy hyvä ohje: Dansukker.fi --> tomusokeri-vesikuorrute)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! =)