tiistai 2. helmikuuta 2021

Runebergin tortut, Runeberg cake





Leivoin Runebergin torttuja tällä reseptillä. Omaa versiota kevensin vielä lisää.


Oma versio:

1 kokonainen kananmuna + kahdesta valkuaiset

1½ dl Siro-sokeria

1½ dl vehnäjauhoja

1 dl korppujauhoja

1 dl piparimuruja (4kpl Vanajan Perinteisiä Piparkakkuja)

1½ tl leivinjauhetta

1/4 tl kardemummaa

½ tl vaniljasokeria

1 tlk kevyt, laktoositon kermaviiliä


Kostutus:

Noin 1 dl vettä

1 rkl sokeria

Ekströms Mansikkainen


Päälle:

Vadelmahilloa

Sokerivesikuorrutetta (~ 1 dl tomusokeria + hiukan vettä ~ 2 rkl)


Valmistusohjeet voi katsoa alkuperäisestä ohjeesta, itse laitoin vadelmahillon valmiiden torttujen päälle.


(Täältä löytyy hyvä ohje: Dansukker.fi --> tomusokeri-vesikuorrute)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)