Katsoin empanadas-pasteijoihin sekä Myllyn Paras ohjetta että K-Ruoka ohjetta. Valmiita pasteijoita tuli 30kpl.
Taikinan tein Myllyn Paras ohjetta (uunissa paistettavat) hieman muokaten:
7,5dl vehnäjauhoja
1 keltuainen
100g voita ja 25g margariinia
2,75dl maitoa
1tl suolaa
Täytteen sovelsin ohjeista ja kaapista löytyneistä aineksista:
400g jauhelihaa
1 tl suolaa
1tl sipulijauhetta
1 tl paprikajauhetta
reilu 1tl oreganoa
reilu 1rkl tomaattipyrettä
1dl vettä
3 keitettyä kananmunaa
Voitelin pasteijat kananmunalla ja paistoin ne 180 asteessa uunin keskitasolla. Ensimmäinen erä oli uunissa 26min, seuraava 24min ja viimeinen noin 20 min. Uuni varmaan kuumeni vielä lisää, kun paistoaikaa joutui lyhentämään kerta kerralta.
Pasteijoista tuli hyviä ja teen niitä varmasti toisenkin kerran. Täytteeseen voisi laittaa seuraavalla kerralla ripauksen mustapippuria.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! =)