Tein lehtikaalipizzaa Yhteishyvän ohjeella. Alla oma versioni.
Pohja on kaksinkertainen, tulee 2 pellillistä:
4 dl vettä
1 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
n. 8 dl vehnäjauhoja (alustaessa lisäsin jauhoja)
1 pussi kuivahiivaa
Sekoita ja levitä pizzapohjalle:
1,5 dl ranskankermaa
0,5 tl suolaa
1 tl oreganoa
Päälle:
Lehtikaalia
Minitomaatin puolikkaita
Ripaus mustapippurijauhetta
400 g pussillinen Valion pizzajuustoraastetta (päällimmäiseksi)
Käytin neljän lehtikaalivarren pehmeät osat ja ryöppäsin niitä 2 min suolavedessä. Minitomaatin puolikkaat kannattaa laittaa pizzalle leikkuupinta ylöspäin, niin ylimääräinen neste haihtuu eikä kastele pizzapohjaa. Paistolämpötila 225 astetta. Ensimmäinen pellillinen paistui 15 min ja toinen lyhyemmän aikaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! =)