tiistai 29. marraskuuta 2022

Kesäkurpitsasämpylät, zucchini bread rolls



Leivoin kesäkurpitsasämpylöitä tällä ohjeella.


Oma versio:

5 dl vettä

1 pss kuivahiivaa

0,5 tl suolaa

3 dl raastettua kesäkurpitsaa

0,5 dl rypsiöljyä

n. 12 dl Sunnuntai Rouheinen sämpyläjauhoja

(pinnalle kesäkurpitsansiemeniä)

 

Lisää loppuvaiheessa raastettu kesäkurpitsa sekä rasva ja sekoita, jätä taikina pehmeäksi. Anna taikinan kohota n. ½ tuntia. Leivo sämpylät ja kohota vielä n. 15 min. (Voitele vedellä ja lisää pinnalle siemeniä.) Paista 225 C n. 15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)