tiistai 7. tammikuuta 2020

Hopeatoffee-sitruunakakku, salty liquorice toffee-lemon cake

Leivoin hopeatoffee-sitruunakakun Kinuskikissan lakritsi-sitruunakakun ohjetta ja hopeatoffeetäytteen ohjetta yhdistellen ja muunnellen.

Pohja:
200g dominokeksejä
50g juoksevaa margariinia

Hopeatoffeetäyte:
2dl kuohukermaa
Noin 130g hopeatoffeeta
3½ liivatelehteä
2dl vispikermaa
2rkl vettä

Sitruunatäyte:
3½ liivatelehteä
2dl laktoositonta vispikermaa
200g sitruunarahkaa
1½ dl lemon curd -sitruunatahnaa (arvioiden)
Dr. Oetkerin keltaista geeliväriä hiljaa lisäillen
2rkl vettä

Koristelu:
Dr. Oetker Bumblebee Mix - koristerakeita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)