torstai 2. tammikuuta 2020

Karpalopuolukkamarengit, cranberry lingonberry meringue

Tein marenkeja yhdistellen kahdella k-ruoka.fi-sivuston ohjeella. Ensimmäinen ohje ja toinen (ranskalainen marenki) ohje.

Oma versio:
2 dl Laitilan Proegg pastöroitu kananmunanvalkuainen (vastaa 6 valkuaista)
3 dl Siro-sokeria
1 tl valkoviinietikkaa
Berryfect Karpalo-puolukka marjajauhetta
Dr. Oetkerin punaista geeliväriä

Marenkeja tulee tällä annoksella kaksi pellillistä. Valkoviinietikkaa voisi hieman vähentää tai kokeilla sitruunamehua, sillä etikka maistuu hivenen läpi. Paistolämpötila kiertoilmasäädöllä vaatii vielä hieman säätöä, joten lisään sen myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)